Monday, September 16, 2013

Ho-li-day



Antara weekend paling best sebab dapat jumpa kawan-kawan balik dan bersuka ria.
Kami pergi jalan-jalan ke Tip Of Borneo, Tanjung Simpang Mengayau, Kudat.
Jaraknya kalau dari Kota Belud ke Kota Marudu - 1 jam. Kemudian ke Kudat dalam 2 jam. 
So total lebih kurang 3 jam perjalanan jugak la.
Mula2 sampai memang kagum gile dengan tempat ni sebab sangat cantik ouh!
Haa tengok ni kalau tak caya;





Dah lari-lari turun bawah paling laju, tak sabar sebab cantik sgt!


You jump, I jump  =P

Batu ni macam lukisan, sangat unik berseni









da on the way nak balik



Lepas tu, kami balik tido kat Pitas. Keesokan harinya kami pergi picnic kat Dataran Bengkoka, Pitas.
Siap tempah kek lagi sebab semua mengidam nak makan kek. Hehe




ada udang besar kat sini. ngap ngap ngap


Tu je gambar yang ada dalam hp aku. Yang selebihnya ngan kawan2, tak upload lagi,
Next time lah.

Till then, good night :)








Like tanda Sayang

8 comments:

  1. Replies
    1. yup.. sangat cantik tempat ni. datang la sini nanti ^^

      Delete
  2. Replies
    1. exactly! nanti dtg honeymoon kt sini ek ;)

      Delete
  3. Speechlessssssss... So beautifulll

    ReplyDelete
    Replies
    1. in real, it's even more beautiful ^^

      Delete
  4. cantikknya.. rasa macm nk pergi.. Jeles tgok ambik gmbr kt tempat cntik-2 nie

    ReplyDelete