Friday, November 11, 2016

Finally

After a few years,
I'm thinking of writing again.  Here.

Maybe I still need a break though.





p/s: Anyone still want to read my blog? Hmm.

Like tanda Sayang

Tuesday, November 10, 2015

Bercuti Ke Pantai Dengan Sandals Yang Cantik


Hollaaa!!

School holiday will start soon. Dah macam-macam plan yang ada dalam kepala, Maklumlah dah lama tak merasa cuti panjang. Apatah lagi nak melancong kat man-mana. Dengan ada baby lagi, adoyai.. pening mama ni nak fikir tempat mana la yang sesuai untuk bercuti bersama-sama dengan si gendut kecik ni.

After discuss with husband, finally we decide to go to the beach. Lagipun hari tu ada baca article mengatakan yang anak-anak kita ni lebih elok bermain dengan pasir yang betul tu, untuk merangsang psycho motor skill. Bak kata rejoice guna jari pun boleh. (Ehh.. tetiba). Bila bunyi je pantai punyalah excited. Siap fikir nak dress up macam mana nanti. Hahaha over betul, almaklumlah dah lama akak tak melaram dik oiiii. Dress, shawl semua dah ada. Perfect!

Eh eh wait a minute. Are we going to wear boot? High heel? Kaki ayam? Takkan la kot..
Definitely SANDALS would be the perfect one. Tak lenguh, sesuai nak bersantai di tepi pantai, rilex and cool, the most important is comfortable. Alaaa tapi mana nak cari sandal yang best ni? Hmm.

Haaa no problem lah. ZALORA kan ada. Dihujung jari jeww. Apa susah kan. There are thousands of designs! Beautiful! Stylo! Rambang mata nak pilih satu-satu ni. Dah la siap bagi diskaun lagi. So cheap maa. Haish.. Godek punya godek, at last these three beautiful sandals catch up my mind. Let us see then ;)

1. Strappy sandals



Sandal ni memang fit with girls who like to look simple and feminine. It'll be more awesome because you can match the strappy sandals with shorts, pants, bathing suits, or beautiful dress. Penampilan pun akan nampak elegant dengan ada nya strappy sandals ni. People can see you from far and for sure you'll get 'wow' from them! *wink*


2. Flat sandals


This second sandal break my heart into pieces!  Fuuuyyoo.Mana taknya. Tengok pun dah rasa comfort giler, apatah lagi kalau dapat pakai. For fashionista who love to style but still want to look casual, you must grab these flat sandals now before they're sold out! Hurry up baby! Rehatkan diri dari high heel dan platform wedges, jom jalan-jalan dan bersantai dengan flat sandals hoyeahh!


3. Gladiator sandals


Wait! Wait! Stop there. For those who want to run out from casual, feminin and be more brave, the gladiator sandals will look perfectly stunning in you! Siapa cakap pakai gladiator sandals tak sesuai kat pantai? Gladiator sandals will be great to show off if you are sun bathing under the umbrella sipping a glass of orange juice. Pergh! Cantik menarik kebabom. Muchh love! Memang stylo habis lah. Don't worry about your dress up. With  gladiator sandals, you can wear your most beautiful beach dress you ever have. So it is time to enjoy!

Haa dah sedia untuk ke pantai? Don't think too much babe. ZALORA kan ada. Jom cuci mata tengok sandals untuk ke pantai yang lawa-lawa ni, confirm malam ni tido lena lepas dapat grab satu. You will also get free postage if you purchase your items more than RM75. Best kan! :thumbs up:







Like tanda Sayang