Tuesday, December 25, 2012

Detik



Kalau aku bisa putarkan waktu
aku akan memilih untuk kamu tahu
betapa aku perlukan kamu
betapa aku sukakan kamu
walaupun aku tahu
aku tidak mampu
kembali kepada detik itu..

Like tanda Sayang

22 comments:

  1. Replies
    1. untuk detik akan dtg, jgn sesekali kau lepaskan peluang...

      be strong jgk, k? :)

      Delete
  2. :') be strong, we have to move on, mungkin ALLAH mahu memberikan sesuatu yang lebih baik berbanding apa yang kamu mahu sekarang. Believe in HIM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea im trying and i will :)
      harap2 detik itu takkan berhenti.. dan masih menanti..

      btw thanks dear :)

      Delete
  3. rasa macam nak copy paste jer, pastu bagi kat someone..huk2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..xde la..memmain jer..tapi ayat tu best..kalau dulu, mungkin dah copy bagi kat someone..:D

      Delete
  4. pernah baca satu kata-kata ni tapi tak ingat kat mana. Jika kau sukakan seseorang, mintalah kepada Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek? takkan sama kot sebab nukilan sendiri..huhu.. mungkin membawa maksud yang sama barangkali :)

      doa itu sentiasa menemani :)

      Delete
    2. bukan kata2 evala.. kata2 yg sy tulis kat atas tu.. hehe..

      Delete
  5. kalau masa boleh diundurlah kan.banyak benda yang nak di[betulkan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat banyak. mungkin hidup juga akan menjadi lebih indah..

      Delete
  6. huhu..i wish i can turn back the time..be strong k dear..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha allah, will try.. thanks babe :')

      Delete