Sunday, December 23, 2012

Big Bag Wolf!


Whoaaaaaa I'm back!

Rasa macam dah lama tinggalkan blog walaupun baru berapa hari je pun.

Last week lepas majlis tunang fiqa terus turun KL dari Perak. Mood nak berjalan masih belum habis. Lagipun ada Big Bad Wolf Bookfair kat the Mines! Wajib pergi yo!

Nasib baik kawan aku dari Melaka, Diyana dan Aya ajak join diorang sekali. Lagi best bila pergi dengan member. Fuhhh masa kat sana memang naik gila ah tengok buku2. Aku rasa macam nak borong je 3 million books bawak balik rumah. Tapi sedih jugak sebab banyak buku yang aku nak macam set of Diary of Wimpy Kids and Shopaholic compilation dah sold out. Out of stock. Buku2 John Grisham and Sophie Kinsella pun mostly dah banyak sold. Kalau tak mesti lagi banyak aku borong. Hantu shopping betul walhal gaji sesen pun belum masuk lagi. Haihhhhhhh

entrance

semua busy pilih buku

Setelah berjam-jam kat sana akhirnya kitorang decide nak jalan-jalan kat tempat lain pulak. Aku beli tak banyak pun. Ada la beberapa set buku photography dan english novels. Tu pun cukup2 je nak bayar semua. Tekanan betul bila menunggu gaji ni. Har har har..

some photography books

half of the novels. yang selebihnya cousin2 aku dah pinjam nak baca

Malam tu lepas balik dari round KL terus naik bas balik Kelantan. Kat sini hujan tak berhenti kot. Sampai ke hari ni asyik hujan je. Memang berkurung terperap dalam rumah je la keje aku. Aisehmem...

Hujan ni buat aku rasa mengantuk je 24 jam. Nak tido dulu la. Good night!


zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzz

Like tanda Sayang

19 comments:

  1. borong 3million buku kena book satu bas balik kelantan.. hehe

    ReplyDelete
  2. syoknya....umah kak intan dekat jer dgn the mines.tapi x berkesempatan nak p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye rumah kat sane! takpe taun depan qada' pergi tiap2 hari ;)

      Delete
  3. Best nya beli buku..
    dulu2 sy sukaa sgt pegi pesta buku.. peminat buku juga... skrg dah kurang skit, masa amat terhad utk membaca :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeehaaa ada geng! ;)

      sama la. kite byk beli buku tp skrg x dpt nk baca sgt. bz memanjang.. sobss

      Delete
  4. banyaknyaaaa , nak pinjam satu . hehe ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom, datang umah kita. lg banyak kat sini ;)

      Delete
  5. Best kan Big Bad Wolf... Tapi kan, I only borong buku budak2. Story books for my pupils. Untuk diri sendiri sikit je, kalau usaha beli jugak, bankrupt la. Can't wait for next year's BBW.

    Oh, and Klate sejuk giler skg kan? Macam kat Cameron je rasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tau takpe! sejuk gila rasa macam kat oversea je. 24 jam dok melingkup dlm selimut. dan asyik lapa je sepanjang masa. haha

      malasnya nak balik ke sabah! T.T

      Delete
  6. tu lah. bila pergi sana, rasa nak beli semua buku jer..best kan:) dah la murah2

    ReplyDelete
  7. waaaaa... that was AWESOME kak sayang !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuyu! mana menghilang.. lama x tegur kita..hukhukk

      Delete
  8. besttttttttttttttttttttttnyerrrrrrrrrr EVA~!!! Na pasti akn kesana jugak cewahh~!

    ReplyDelete
  9. bestnyaaa. tak tahu pun ada event tuuu. :/

    ReplyDelete