Monday, December 17, 2012

From Perak With Love



Minggu lepas dapat panggilan dari ex roomate a.k.a ex classmate a.k.a segala ex yang ada, si fiqa. Piqa ajak aku ke majlis tunang dia on 15/12. Dari kelantan ke perak demi rakan tercinta. Hoyeah~       






































Like tanda Sayang

33 comments:

  1. Replies
    1. yup. tunang. dlm gmbar je nampak grand. in real simple n sweet je :)

      Delete
  2. orang yang pakai baju kaler merah tu bila pulak..huhu

    p/s : dengar kata gaji cikgu interim dah masuk 18 hb ni..esok nak g check ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape sape? *buat2 x nampak* :P

      gaji izma x msuk2 lg. hampeh

      Delete
  3. omeyynyaaa kawan kak izma .
    sekarang ni mmg tgh musim org tunang dgn kawin , cuti sekolah kan . hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep she is. :)

      haa itulah. rasa mcm dah keliling 1 msia dah dok pi mjlis kwn2 ni..huhu

      Delete
  4. EH gmbr sblm ni yg tunduk tuh nmpk muka cm sama...igt akk izma yang tunang hehe


    gambar yang kasut tuh cantik sgt !!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu akak yg tunang mesti dah gtau iima awal2.. hehe

      kasut tu cantik kan. tp bila pakai mak aihhhh tinggi gile ouh

      Delete
  5. cantikk...pengantin cantik, gambar cantik..akak sukaaa..*salam kenal, org kelate :I)*

    ReplyDelete
  6. tahniah buat dier ye. cantik sgt KA suka!

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat kwn awk ye..
    cantik nya dia..
    majlis pun meriah kan?..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. meriah walaupun antara 2 family je :)

      Delete
  8. wah...cantik semua...gambar2 tu ^^

    ReplyDelete
  9. fiqa sgt cantik. suka gambar yg kaki dan kasut tu..sweet.. ;)

    ReplyDelete
  10. first time tengok laki tu, eh suami raja farah? hahahhaa serius sama k *sikit je sebenonya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite tak pernah tgk suami raja farah. same ek? pelanduk dua serupa mungkin :P

      Delete
  11. cantik kwn awk piqa tu kan? kim slm kat dia ye :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. sajo nk bg warning pd bakal suami. hahaha

      Delete
  13. mata aku cuma nampak kau je kak. kau cantik sangat.baju peach n tudung peach sesuai sgt dengan kau *maaf kalau aku rabun warna.

    tapi.kau.indah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish kau tau tak 2 mlm aku tak tido dok edit gambar ni nak bagi aku nampak cantik. bahahaha. ko saje je nak wat aku melayang malam2 buta ni kan. hak3 :P

      p/s: bila nak jumpa aku wes? jom date :D

      Delete
    2. terima kasih untuk pujian itu walaupun aku rasa kau lebih layak ;)

      Delete
  14. jumpa? kita? mari..
    aku ada kat banting since 12hb jan ni sampai 25 hb jan.

    ReplyDelete