Tuesday, February 12, 2013

Holiday


Masih holiday, merata tempat di Sabah ni aku jelajah.
Paling best bila ber 'trip' bersama-sama kawan.
Pengubat rindu di kampung halaman dan keluarga tersayang.
Belum sempat update blog macam selalu.
Belum ada masa blogwalking juga, ini pun on9 kejap guna wifi hotel.
Tunggulah nanti aku cerita balik kehidupan masa cuti aku.

Desa Dairy Cattle Farm



Sayang korang.

Like tanda Sayang

21 comments:

  1. dulu aku pernah berangan nak bina rumah kat tepi lereng bukit Dairy Farm ni.
    Living a quite life with my wife and kids.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh tinggi cita-cita. baguslah, sini best kot :)

      Delete
  2. wah..bestnya sabah..macam new zealand..banyak lembu.huhu

    ReplyDelete
  3. da mcm kat new zealand plak...

    ReplyDelete
  4. kundasang cantek kan...mcm kat NZ :)

    ReplyDelete
  5. eh, lembu warna putih kat belakang tu...

    ReplyDelete
  6. Live kot lembu tu, selalu dapat tengok dalam iklan ja. Cute plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute tp bau still mcm bau lembu. wangiiii
      haha

      Delete
  7. saya cuti sekolah nati plan nak g sabah.
    suggest tempat mana yg menarik :)

    ReplyDelete
  8. mesti sejokkkk.. besttt.. belom pernah pegi sampai jauh sana.. kalau kat sabah pun dekat bandar jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatttt sejokkkk. huhu. next time dtg la sabah lg bah ;)

      Delete
  9. Replies
    1. lembu tu ke? haaa memang cantik dan harummm :P

      Delete
  10. aku nak pegi sini!! aku nak pegi sini!!

    ReplyDelete