Wednesday, December 12, 2012

Satu Janji



6 tahun lepas.

Dalam keadaan sedar dan waras aku pernah bagitau seseorang;


"Kalau aku masih single sampai umur 24, nanti aku nak kahwin dengan ko."




Like tanda Sayang

31 comments:

  1. owhh suspen..sekarang apekah keputusannye ? jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  2. heiiiiiiiii...aku pernah ckp mcmtu kat some1
    tapi
    aku yg single smpi skrang

    ReplyDelete
    Replies
    1. huu sehati sejiwa ko ngn aku :P

      ko pasti? mungkin dia masih menanti ;)

      Delete
  3. harap klu kau pegang janji ni, kau tak bermadu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku consider kata-kata ko sebagai doa :)

      Delete
  4. so.. dah 24 tahun ke skrg ni??
    apa kata beliau..??

    ReplyDelete
  5. wah..ni da macam novel dah ni..seterusnya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. seterusnya... hep hep hep..
      mungkin ada kesinambungan, mungkin akan dirahsiakan

      :P

      Delete
  6. Siapakah orang itu... Risau juga kalau orang itu dah kahwin, abis la menjadi yang kedua.

    ReplyDelete
  7. Lembu terikat pada tali
    manusia terikat pada janji..

    hehe... salam kenal cikgu :D


    -Nico Robin-

    ReplyDelete
  8. lelaki tu single jugak takkk ?
    kalau single dh boleh berlangsung dah ni . ekhems

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee kalau tak nak jawab bleh? :P

      nanti kite update jugak ttg hati.. maybe someday :)

      Delete
  9. huuu.. harap dia benar2 maksudkan.. ehehehe

    ReplyDelete
  10. kalau bukan dengan dia pun pasti ada satu antara lain buat kau.

    :)

    rindu aku tak? meh peluk2 meh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu gile wei!!! Mane ko menghilang? Btw, welcome back :)

      Delete
  11. nak cakap jugak laaaa kat someone of mine tu...
    hahaha.. mana taw kalu itu yg menjadi kan?

    ReplyDelete
  12. Yup try it. Manalah tau kot menjadi ;)

    ReplyDelete