Sunday, September 2, 2012

Teman Baru

Yang putih tu Shiro, yang brown tu Shinbei  ^_^

Lately emosi sangat tidak stabil. Rasa kerinduan yang melampau. Hati sakit. Jiwa menderita. Tengok cite Dilwale Dulhania Le Jayenge pun feeling habis sampai nak mengalir air mata. Syahdu kemain. Semua benda serba tak kena. Makan pun tak berapa nak berselera.

Nasib baik uncle kasi new pets, Shiro dan Shinbei sebab kucing kesayangan dah mati haritu. Sekarang dah ada pengisi ruang kesunyian. Bila rasa tak ok sket mesti cari si rabbit 2 ekor ni. Shiro dan Shinbei ni kalau tengok tuan dia muram or sedih pandai je diorang datang bergesel, duduk atas riba dekat tuan dia. Kononnya macam nak pujuk, seolah memahami apa yang tuan dia rasa. :')

Shiro dan Shinbei wish good night kat korang  =)



p/s: Welcome September. I've been waiting for you...

Like tanda Sayang

4 comments:

  1. sebab dah morning.. good morning...
    hehe.. chumel rabbit... nama pun comel.. pandai pandai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. shiro and shinbei said good morning to u too :)

      Delete