Wednesday, June 5, 2013

Naimian' 05


8 years ago.

sape dapat teka mana satu evagurl, die super pandai.
kehkehkeh










8 years later.







Jumpa balik after 8 years. Pergh. How I miss the moment.. Semua dah kerja, mostly doctor dan cikgu. Alhamdulillah... Dulu semua comot2 je, muka nerd gile. Haha. Sekarang dah layak jadi mak orang dah kan. Comel  ;)












p/s: dapat hadiah tudung ni.. bidang besar, 60.
weee~
suka2 ^_^

trimas yo!

Next, doakan wedding yang sorang ni pulak.. Semoga rezeki semakin bertambah dan dibukakan lagi pintu rezeki yang lain, untuk kami bina masjid kami sendiri pulak.. hehe.. Doa-doakan yaa... Ameeennn :)

Like tanda Sayang

14 comments:

  1. tgk gambar izma, teringat gambar kat ic yg lampu rosak haritu.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar yang mana ek? hehe :P

      Delete
    2. gmbr yg kat ic gelap tu.. hehe..

      Delete
    3. oh.. haha sama ke ngn yg tu? :P

      Delete
  2. cantik lah awak ni, hehe..teringat kat kawan2 lama jugak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, thanks.. make up je lebih tu. huhu..
      best kan klu dpt jumpa kwn2 balik ^^

      Delete
  3. owhs owhs... budak Naim Lilbanat roopanya kamu ini .... kira jiran ngn SIC ek :)

    ReplyDelete
  4. IZMA yang no3 barisan depan bawah yang pandang ke lain tu kan? haha

    ReplyDelete
  5. yg gambar sekolah tu kak izma paling bawah tiga dari kiri kan? hihi

    ReplyDelete