Saturday, April 27, 2013

Blast From The Past


Since 25 years ago until today.

Thanks Allah, for everything :)















the left one










Walaupun dah besar tapi saya tetap rasa saya cute.

Hahahaha~

Like tanda Sayang

22 comments:

  1. Adakah ini birthday kau? Happy birthday. Uuhuhuhu.

    #Yaa... kakak memang comel. Ehhh. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh belum lagi.. saje je publish, entry yang dah lama tersimpan drpd tahun lps lg. haha

      Delete
  2. Woot woot.. Hakikat sume penah berak dalam lampin. Kahkah. Uishh. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa itulah yang paling special. nasib takdak gambar part tu. haha

      Delete
  3. semoga terus cute untuk tahun tahun yg seterusnya :-)

    ReplyDelete
  4. memang dari kecik² lagi dh nmpk muka jemaa osemmm!!! terbawak bwk sapa loni,,,,huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha komen ni paling takleh blah, sumpah tergelak sakan bila baca. ohseemmm laaa sangattt :P

      Delete
  5. nanti kite dah 25 tahun nak buat gini gak ah. heheheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takyah tunggu 25 taun, skrg pun boleh :)

      Delete
  6. wah... dari kecik da bergaya kau ..... feewittt....
    iye la... anda memang comel pun... semua orang pun comel ape.... termasuk sy jua... hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha part semua org comel tu mmg betol! thumbs up!

      Delete
  7. oh my giad kau x pernah bgtau dulu kau laki! hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang pun aku laki. Hahaha

      Delete
    2. kote pun xde nak jd laki. blah r.

      Delete
    3. zmn sekarang tak perlukan semua tu utk jd lelaki. wakaka

      Delete
  8. izma.dari kecil, ada satu yg sama. mata awk.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ek? Mulut pn mcm sama jgk.. Hidung je terkembang sket. Hahaha

      Delete