Sunday, March 31, 2013

Tak payah baca pun tak apa


Esok balik Sabah. Hari ni stay kat KL dan selesaikan segala hal yang perlu diselesaikan.
Nasib baik sahabat kesayangan, Mira sudi teman ke hulu ke hilir untuk settlekan semuanya.
Thank you so much! Syg mira~

Oh ya dekat PWTC sekarang ada pameran pengantin. 
Baju dan pelamin kat sana lawa-lawa.
Harga pun quite okay, tapi berbaloi untuk yang nak kawen area kl je la.
Kalau kat Kelantan macam kami ni mak aih cost transport tu dah beriban.
Huhu. Tapi seriously baju2 yang diorang show sangat lawa seh!
Kemain lagi excited kami survey satu-satu.
Kahwinnye tak tau bila lagi. Heh.


pelamin yang simple tapi cun. like like like

terjumpa blogger Yuyu. Comel!

spotted what's the similarity between us? :P



Tu je nak bebel malam ni.
Hee..


Sedih sebab cuti sekejap je. Tak sampai hati nak tinggal family lagi..
Jumpa kawan hilang sedih sekejap.
Tapi kejap je la.
Sobss...

*sambung nanges*

Like tanda Sayang

8 comments:

  1. cun siak kawan kau yg polka dot ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pn. Tp nk jd bini org dh x lama lg

      Delete
  2. Memang pn. Tp nk jd bini org x lama lg dh

    ReplyDelete
  3. banyak offer kat pameran tu kan, sebelum kawin dulu pun saya selalu survey doorgift dan kad jemputan kat pameran pengantin.

    ReplyDelete
  4. kenapa tak duduk di pelamin tu. ambil berkat.

    ReplyDelete