Tuesday, December 4, 2012

Gila


Aku ada satu perangai.

Perangai gila-gila.

Bila aku study, aku pulun gila-gila.

Bila aku kusyuk, aku fokus gila-gila.

Bila aku kerja, aku workaholic gila-gila.

Bila aku mahu, aku usaha gila-gila.

Bila aku nekad, aku tegar gila-gila.

Bila aku dah suka, aku sayang gila-gila.

Sampai aku rasa nak gila.

Memang gila.

Apa aku mengarut ni?

Gila.



p/s: Esok interview kol 7.30 pg. I'm totally exhausted and abnormal.
Doakan aku lulus. Maceh.

Like tanda Sayang

28 comments:

  1. all the best dear! nnt leh kasi tips! hehe..smoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah sudah abis!
      thanks babe! nti kite share ttg interview tu ok? :)

      Delete
  2. Na suka org yg GILA-GILA mcm Eva~!!!

    All the best Evaaaaaa ;)

    ReplyDelete
  3. Moga lulus interview..amin :)...
    Dulu pun suka perangai gila-gila..la ni dah kurang coz dah ada family... semuanya dah tak segila dulu...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 lulus jugak. aminnnn!
      hee bila dah ada family mesti banyak benda berubah kan? tp best ape dah ade family. selamat menjadi isteri dan ibu yang berjaya dunia akhirat! :)

      Delete
  4. bila blogging, blogging gila gila ye:-)

    ReplyDelete
  5. bila layan Running Man , kite layan gila - gila !
    haha goodluck kak izmaaaaa :3

    ReplyDelete
  6. interview apa ni eva..?
    saya pula, bila study, bukan gila-gila study, rileks2 je..hehe,
    bila kusyuk baca novel, boleh baca sekali 2 novel berbeza dlm satu masa..kihkihkih, bila nak, kalau tak dapat, redha je..huhu,
    bila sayang, terus ajak kahwin..huhu.. xsenonoh..
    serius, dulu zaman study, tak pernah serius.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. interview spp. utk sahkan jawatan guru. huhu
      saya tak tau la ape masalah. kalau wat pape mesti semangat gile. haha
      sampai ke study ke hape mmg semangat. penyakit sebati dah barang kali.
      waahh terer ah bleh baca novel cenggitu. tabik spring!!
      bab kahwin tu mmg nak. kehkeh

      Delete
  7. tak minta pun kami semua akan tlg doakan punya lepas baca :)

    ReplyDelete
  8. Salam. semoga lulus interview SPP tu. sy dulu interview di Wisma MUIS, KK. Ada la 1 soalan x leh jwb. Tp syukur tatap lulus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. thanks! semalam ada juga soklan yang izma macam kurang pasti jawapan dia tapi izma jawab jugak. huhu. harap2 lulus nanti :)

      Delete
  9. kalau gila-gila takpe.. asal jangan gila betul sudah. kang x pasal2 berhabuk x berupdet blog ni. huhu.. ;p

    singgah dari blog cikgu nick nashram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh hi. ni mesti follower nick ek.
      huuu gila betul tu mintak jauh. belum abis enjoy lg lepas interview ni. hahaha

      Delete
  10. hehe... mmg gila... sy pun kategori gila2 gak tp, tak jadi org gila... Mekasih bg sy gelak baca entry ni. salam kenal, kenal kat entry blogger Nick Nashram. Ni yg dtg terjah n follow sini ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak! thanks dtg blog kita. hep hep hep. do keep in touch ya! :)

      Delete
  11. salam ukhuwah..saya datang dari blog Nick Nashram..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah!

      kim salam kat nick. haha

      Delete
  12. nasib baik tak jadi gila yg betull.. hehe

    #good luck walau aku rasa da terlmbat nk wish.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks reen! sorry wes dah lama tak tegur ko. aku bz tido atas buku spjg tempoh b4 interview ni. but dont worry im back! :)

      Delete
  13. gila xper, tp jgn sawan hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kembar!

      sawan tu bolehla sket2. hahaha

      Delete
  14. boleh laaa geng kita! geng gila! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh bukan ke kite geng ape? geng gambar.

      haha

      Delete