Friday, November 9, 2012

From A Teacher's Diary #Part 9


Just a short update before getting ready for Anugerah Skrin. Cewaahh~




There's a quiet boy in Year 4 Prihatin. I noticed he wore the spectacles during my class this afternoon. So I asked him;
" I thought you did not have any problem with your eyes. Since when you wear it?"

He replied;
" Kelmarin saya beli teacher. Tiada kanta ini, bingkai saja. Mahu sama dengan teacher juga." *smile*


Hahaha @_@

So cute!


-XOXO-





Like tanda Sayang

18 comments:

  1. Salam, Sian die.. why don't you buy 1 for him.. he baru ensem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. Oh I didn't know that he adored my specs so much.. Huhu

      Tp mata dia tiada masalah.. tkut klu pakai specs even yg takde power pn nanti akan ade effect pape. Huhu..

      Delete
  2. heheheh....selamat bercuti cikgu ^^

    ReplyDelete
  3. hehe..dat boy is so comel! did u wear that kind of glasses in class? mmg kool abes kalau cmtu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep he is.. Huu my specs is almost similar to him :)

      Delete
  4. admire kat cikgu sampai ikut apa yg cikgu ada.. semoga awk jadi cikgu yg menjadi inspirasi kepada mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu itulah.. Mcm kelakar je. But cute :)

      Delete
  5. Kiut!!!! U must be one hell of a good teacher, love!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks for saying that! I wish I am :P

      Delete
  6. haha..budak2 skang ni mcm2 kan..comel btol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. absolutely. pening teacher nak layan kerenah sorang2 :P

      Delete
  7. hahaha SAMA dengan na suka berangn pakai spec xde kanta ;D

    ReplyDelete
  8. Cikgu inspirasi ni kt budak tu sampai nk guna spect mata tu. Mungkin dia kata cikgu ni lawa pakai spect mata, mungkin bila sy pakai saya nmpk lebih cute.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tak taulah apa yg diorg fikirkan. tp gayanya kalau pakai specs ni nmpak lg cool and macho kot :P

      Delete