Thursday, December 30, 2010

Jom kahwin

Congratulation! Oh last weekend was the wedding of my cousin, Sarah. Sarah ni cousin belah mak aku, anak bongsu daripada 3 beradik. Kitorang sebaya je tapi Sarah lagi mature dari aku. Well I guess so. Lol. Omg sumpah lawa gile Sarah hari tu! Dah la Sarah memang dah lawa, muka mix. Actually family aku memang banyak mix tapi aku je yang termelayu and tergelap sket. Ewww teruja kot tengok cousin sendiri yang kahwin, walhal dah berapa orang dah cousin aku yang dah kawen. Biasala kalau bab-bab kawen ni aku excited terlebih sikit. Nak tunggu majlis sendiri confirm lambat lagi. Haish. Haa berbalik cite pasal cousin aku ni, dia student Uitm Shah Alam, dah final sem dah pun. Her husband ni senior dia dulu, dah grad dah. Aku pun tak tau diorang ni dah couple berapa lama, tup tup last sem Sarah bagitau yang dia nak tunang. Whatever it is, semoga kalian bahagia hingga ke anak cucu.Jom tengok picture wedding diorang, ni pun aku cilok dari facebook. Tak kisahla, gambar tetap gambar kan kan kan?

p/s: 2011 ni ramai kawan-kawan aku yang akan bertunang dan berkahwin. Tak sabar nak pergi majlis diorang. Excited ouh! ;-)






Like tanda Sayang

9 comments:

  1. yup, she is :)
    thanks! =D

    ReplyDelete
  2. So, bila cik izma nak kawin? muahaha. ;p

    ReplyDelete
  3. bila sampai seru ;)

    ReplyDelete
  4. halia : yup, she's pure beauty :)

    ReplyDelete
  5. nice wedding+nice bride~btw.izma plak kawen k nnt.jemputla anis.hehe^^

    ReplyDelete
  6. thanks for all comments :)
    anis : hee mestila! =P

    ReplyDelete