Monday, March 1, 2010

Hari itu

Oww da lame daku x meraban kt blog. Lately byk gle assignments + presentations + reports + keje2 x berfaedah. Amatlah tension dan hanye memikirkn utk berjoli. Haish ape nk jadik~
Da la final xm around d corner. Aiyayai T.T

Smlm kitorg blk dr mkn tghr. Then moon menjerit pnggil name aya. Terkejut beruk kitorg tgk beruk yg terkejut kt atas tingkap blik aya. Aya pn ape lagi. Psg siren dan menjerit skuat ati. Wew00wew00wew00. Nk dipendekkan cite aku trus naek ke blik sbb aku lupe nk tutup tgkap b4 g mkn td. Then skali lg aku terkejut godzilla sbb hp aku kt ats meja da xde. Bile aku tnye roomates, diowg sume ckp tataw plus xde org lua pn yg msk blik kami.

Aku pn kua nk pi toilet sat. Tgk2 si jahat td tgh bertenggek kt atas ampaian dpn toilet. Bile die nmpak aku, die trus tnjuk gigi and kejar aku. Melalak aku lari dek kne kejar kt monyet cilakak tu. Da la pkai kain. Phm2 la kn. Pastu aku lari trun pi blik aya n ngadu kt diowg ckp hp aku ilang.

After that kitorg pi blkg blok nk chek kot2 si monyet tu curi. Yg plg xley blah time ak tgk hs aku berkecai atas simen blkg. Hancur kne campak oleh my dear monyet dr tingkat 3. Mcm sial. Aku da nangis2 daa. Then membe2 aku kutip blk accessories hp aku yg terabur tu. Aku try psg bateri n test. Nsib baek still bley on lg walhal casing da hancus truk. Siot tol.
Nasib baik ko monyet bkn babi. Klu x ko mmg babi. Igt aku byk duit ke nk bli hp baru. Pi mati.
Wtv it is, syukur la still dpt gune. Hebat w0o SE. Mmg thn lame wa ckp lu~ X rugi pkai model ni ;) Okay stop the iklan.. Mlm tu ayah aku kol.

" Dgr kate ade monyet pecah msk bilik?"
"Cmne baba taw? Haish.."
"Monyet tu kol baba td.Die marah sbb iza x reply msg die .Dhla iza gayut ngn org len dpn die. Patut la die jeles.hahaha"

...........................

Like tanda Sayang

3 comments:

  1. hik3... baba ko ad no si jahat 2... mntak laa kat baba ko... bley knal2 ngn si jht~
    :P

    ReplyDelete
  2. ehs x la.si jahat yg gatal pi save no baba aku

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan.sy dah follow..
    suhaidasupalio.blogspot.com

    ReplyDelete