Sunday, September 27, 2009

Tuesday, September 22, 2009

♥ HAPPY BIRTHDAY ♥


"happy birthday to u,
makan ubi kayu,
kakak cium bontot lembu,

lembu ckp thank u"


my brother sang this befday song to me =)
today is my 21st birthday. -22091988-
it means a lot, even without any celebration,or any havoc party. but at least some people especially my friends still remember it. i do appreciate all of the wishes from them! ♥ thanks ;)
i love u all!! may God bless us, help us in everything that we do~ amiinnnn....

Like tanda Sayang

Sunday, September 13, 2009

Saturday, September 12, 2009

first date

Cite ni bermula after SPM. Time tu membe aku juwe n chua dok bodek ampu aku suh join IT & English nyer class. Mulanye aku x nk.tp bile dpkir drpd aku dok buang mse n membuncitkn prut kt umah jek, bek aku bwt keje yg munasabah sket. So aku pn ikt la diorg. First day nyer class tu dh ade sorg mamat ni dok pekenakn aku jek keje die. Kerek gle kot.Da la aku x suke die. Pstu ntah dr mne ntah die dpt num aku. Dlm register nye list gamaknye. Aku pn ape lg.Siap kutuk maki hamun die lg dlm sms.Da name pn x suke.X kn nk gedik siot.

After a week aku kt situ, one day mamat ni sms aku tgh mlm.Knonnye dok luah prasaan yg die suke kt aku. Mcm sial. Aku x ckp pape pn.just gtaw kasik aku mse nk pkir. Then after tu die ajak aku kua. Nk ajak date la knonnye. Cilakak. Tp disebabkn dpt mkn free, so aku pn kua la jgk pdhal sumpah hati x ikhlas gile. Then kitorg jnji nk jmpe kt kbmol, satu-satunye tmpt date plg feymes kt klntn. Sbb x de org nk cekup.haha. Aku smpai 2 jam lwt. Dhla serabai br bgn tido.Nseb baek smpt mndi. Pstu die ckp nk blnje kfc, tp aku nk mkn mcd.Nk tak nk tpksa la msk mcd jgk bile tgk muncung aku da pjg 18 depa. Disebabkn blum brekfas lg, aku order large set of big mac + double cheeseburger sbg tanda penghargaan perasaan die thdap aku. Walhal die cume mkn nudget 4 ketul jek.2 ketul lg aku rembat.

Satu bnda yg aku x puas ati psl mcd ni. Sos kne amek sndiri, xde dlm botol lak tu.Pstu kna letak dlm bekas kcik tu. Punye la byk aku amek sos. Tgh syok dok ngap encik burger tibe2 aku trlanggar piring plastik sos tu.Pek! Sbijik tumpah atas kain aku. Dhla kain kaler ijau.Mmg nmpk gle ah. Dgn muke geram aku pi cuci kt toilet. Bdk2 kt meja sbelah aku siap gelak sakan lg. Bdget cm aku nervous time date la.Ntah pape. Nseb baek slera mkn aku x kurg. Last2 aku abiskn sume mknn yg tggl n blk umah dgn jayanye. Walhal dlm ati aku pkir klu mamat tu dh x nk kt aku psni, aku redho je la.Da nasib..

3 bln after date keramat tu, aku dpt taw yg si mamat cilakak ni rupenye buaya tembaga. Aku dpt taw tu pn sbb membe aku yg jd mngsa.Naseb baek bkn aku. Btol la org kte qada qadar ni ketentuan-Nya. Agaknye time tu God mmg da bg hint kt aku yg kitorg x mgkin bersatu. Haish~ Wut a moment.

Like tanda Sayang

must watch!




my little sister, ilyana humaira - 3 years old.br blaja bc al fatihah.huhu ;P

Like tanda Sayang

Friday, September 11, 2009

REMINDER!!!

MID TERM TEST
- methodology
- h/p of edu
- learning & learner
- life-span

PRESENTATIONS
- dr rafiah ( group 7 - motivation from islamic perspective)
- dr azam ( chapter 10, topic no.3)
- IT (computer types)

ASSIGNMENTS
- review on child dev.
- movie paper

Like tanda Sayang

yay!

waah~
today im going back to my hometown.yay!
raye raye raye.
2 weeks more to go.
then mid term nyer test.ades.
report,presentation.huwargh~
hate diz..!

Like tanda Sayang